Boerderijwinkel

!Nieuw! Cadeaubon

U kunt onze producten nu ook cadeau geven! Een origineel cadeau voor een vriend of om aan het kerstpakket toe te voegen voor uw medewerkers!

Rundvleesautomaat

Uit onze diepvriesautomaat kunt u 6 dagen in de week een lekker stukje rundvlees halen van onze koeien die een prima leven hebben gehad.

Eieren

In ons zelfbedieningswinkeltje kunt u verse eieren halen van kippen die lekker buiten rond kunnen lopen. De deelnemers helpen met het verzorgen van de kippen.

Jam

Wij verkopen Jam met verrassende en uiteenlopende smaken, van fruit uit eigen tuin en zo min  mogelijk toegevoegde suikers.

T Bone Steak

Ideaal voor slow cooking op de bbq

Cote de Boeuf

ideaal voor slow cooking op de bbq

Hamburgers

per 2 of 4 verpakt.

Op onze Zorgboerderij vindt u een klein winkeltje met verkoopautomaten.

Uit onze automaten kunt u de lekkerste huisgemaakte jam, verse eieren en rundvlees van eigen koeien kopen. De deelnemers van de Zorgboerderij helpen met het maken en het verwerken van de jam en eieren voor de boerderijwinkel. Voor hen is het een hele fijne én nuttige dagbesteding.

Rundvlees van eigen koeien
Ons rundvlees is van onze eigen koeien, die een groot deel van het jaar lekker buiten lopen. We vinden het belangrijk dat onze koeien rustig aan op kunnen groeien en pas geslacht worden wanneer ze uitgegroeid zijn. Hierdoor worden ze bij ons meestal pas vanaf 4 jaar geslacht wat je uiteindelijk terug proeft in de kwaliteit van ons vlees. Wij hebben een klein winkeltje waarin automaten staan om gemakkelijk zelf uw vlees te kunnen halen wanneer u maar wilt! Ons vlees is altijd diepgevroren.

Openingstijden boerderijwinkel 
Ma t/m za 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Dit is zelfbediening door middel van een boerderijautomaat, u kunt met munt/papiergeld of contactloos betalen. Lees goed de gebruiksaanwijzing!

Via what’s app kunt u altijd terecht voor vragen of een bestelling, app Nelleke op 06 4155 2764.
We kunnen dan bijvoorbeeld ook een afspraak maken voor het ophalen een grotere aantallen vlees of vlees wat niet in de automaat zit.

Of bestel uw rundvlees via de mail:
info@zorgboerderijdehoop.nl dan kunt u uw bestelling ook op afspraak afhalen.

Prijslijst van het rundvlees van Zorgboerderij De Hoop:
Let op: Wij laten per keer een koe slachten, alles word vers diepgevroren waarna wij het verkopen. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde stukken eerder uitverkocht zijn dan andere stukken. De prijzen kunnen tussentijds wel eens veranderen.