Boerderijwinkel

Do it yourself, Gourmet

Dit jaar geen kant en klare gourmetschotels. Maar geen paniek, maak je eigen gourmetschotel. Neem een biefstuk, schnitzel, steak, hamburger en snijd ze in kleine stukjes.

!Nieuw! Cadeaubon

U kunt onze producten nu ook cadeau geven! Een origineel cadeau voor een vriend of om aan het kerstpakket toe te voegen voor uw medewerkers!

Een mooi stuk vlees voor de kerst

Rollade, haasbiefstuk, sukadelappen of een overheerlijke luxe hamburger. We hebben het allemaal in ons assortiment.

Eieren

In ons zelfbedieningswinkeltje kunt u verse eieren halen van kippen die lekker buiten rond kunnen lopen. De deelnemers helpen met het verzorgen van de kippen.

Jam

Wij verkopen Jam met verrassende en uiteenlopende smaken, van fruit uit eigen tuin en zo min  mogelijk toegevoegde suikers.

Rundvleesautomaat

Uit onze diepvriesautomaat kunt u 7 dagen in de week een lekker stukje rundvlees halen van onze koeien die een prima leven hebben gehad.

Bestel alvast voor de feestdagen!

Ben je geïnteresseerd in onze producten en wil je weten of het op voorraad is? Stuur een what’s appje of bel Nelleke: 06 4155 2764. Dan maken we een afspraak om de producten op te halen wanneer het jou uitkomt.

 

Op onze Zorgboerderij vindt u een klein
winkeltje met verkoopautomaten.

Uit onze automaten kunt u de lekkerste huisgemaakte jam, verse eieren en rundvlees van eigen koeien kopen. De deelnemers van de Zorgboerderij helpen met het maken en het verwerken van de jam en eieren voor de boerderijwinkel. Voor hen is het een hele fijne én nuttige dagbesteding.

Rundvlees van eigen koeien, eieren van eigen kippen en jam uit eigen keuken.

Ons rundvlees is van onze eigen koeien, die een groot deel van het jaar lekker buiten lopen. We vinden het belangrijk dat onze koeien rustig aan op kunnen groeien en pas geslacht worden wanneer ze uitgegroeid zijn. Hierdoor worden ze bij ons meestal pas vanaf 4 jaar geslacht wat je uiteindelijk terug proeft in de kwaliteit van ons vlees. Ons vlees is altijd diepgevroren.
Onze eieren komen van eigen kippen die met liefde verzorgd worden door onze deelnemers. De kippen lopen wanneer er geen ophokplicht is lekker buiten, de deelnemers strooien dan voer voor de kippen en rapen de eieren om ze daarna in doosjes te doen voor de verkoop.
Een vrijwilliger is gek op het maken van allerlei heerlijke soorten jam, deze zijn verkrijgbaar in de automaat.

Zuivel van Maud’s boerenzuivel.

Wij verkopen zuivel van Maud’s boerenzuivel, dit is familie van ons. Zij maakt de lekkerste yoghurt, met allerlei smaken van het seizoen en heerlijke vla. Dit wordt gemaakt van de melk van eigen melkveehouderij. Elke woensdagochtend is de verse zuivel aangevuld.

Openingstijden boerderijwinkel

Ma t/m za 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Dit is zelfbediening door middel van een boerderijautomaat, u kunt met munt/papiergeld of contactloos betalen. Lees goed de gebruiksaanwijzing!

Contact voor bestellingen:

U kunt contact met mij opnemen voor bijvoorbeeld het ophalen een grotere aantallen vlees, vlees wat niet in de automaat zit of andere vragen.
What’s app: 06 4155 2764.
Of via de mail: info@zorgboerderijdehoop.nl

Prijslijst van het rundvlees van Zorgboerderij De Hoop

Let op: Wij laten per keer een koe slachten, alles word vers diepgevroren waarna wij het verkopen. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde stukken eerder uitverkocht zijn dan andere stukken. De prijzen kunnen tussentijds wel eens veranderen.