Boerderijwinkel

Rundvleesautomaat

Uit onze diepvriesautomaat kunt u 6 dagen in de week een lekker stukje rundvlees halen van onze koeien die een prima leven hebben gehad.

Eieren

In ons zelfbedieningswinkeltje kunt u verse eieren halen van kippen die lekker buiten rond kunnen lopen. De deelnemers helpen met het verzorgen van de kippen.

Jam

Wij verkopen Jam met verrassende en uiteenlopende smaken, van fruit uit eigen tuin en zo min  mogelijk toegevoegde suikers.

T Bone Steak

Ideaal voor slow cooking op de bbq

Cote de Boeuf

ideaal voor slow cooking op de bbq

Hamburgers

per 2 of 4 verpakt.

Op onze zorgboerderij vindt u een kleine boerderijwinkel.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”13″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]U kunt hier de lekkerste huisgemaakte jam, verse eieren en rundvlees van eigen koeien kopen. De deelnemers van de zorgboerderij helpen met het maken en het verwerken van de jam en eieren voor de boerderijwinkel. Voor hen is het een hele fijne én nuttige dagbesteding.


Rundvlees van eigen koeien

We verkopen vlees van onze eigen koeien, die een groot deel van het jaar lekker buiten kunnen lopen. Het vlees wordt door Slagerij Ferry Lempers klaargemaakt en direct diepgevroren.Op zaterdagen zijn wij aanwezig om u te adviseren over ons rundvlees.

Openingstijden boerderijwinkel 
Ma t/m za 8.00 tot 20.00 uur dit is zelfbediening door middel van een boerderijautomaat.

Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur: Is er iemand aanwezig voor de verkoop.
Er ligt dan een bel in ons winkeltje. We kunnen u dan helpen met bijvoorbeeld een groter pakket vlees, vlees wat niet in de automaat zit of vragen beantwoorden.

Prijslijst van het rundvlees van Zorgboerderij De Hoop:

Let op: wij verkopen per keer een koe, hierdoor kunnen er soms delen uitverkocht zijn.

 

Of bestel uw rundvlees via de mail: info@zorgboerderijdehoop.nl dan kunt u uw bestelling ook op afspraak afhalen.

Hoe kan ik betalen?
– Er is een automaat voor de eieren, jam en boerenzuivel aanwezig, u kunt bij deze automaat contactloos met brief en muntgeld betalen.

– De rundvlees automaat accepteert biljetten, muntgeld en u kunt contactloos betalen met een bankpas.

– Op zaterdag als er iemand aanwezig is, kan er voor alle producten gepind of contactloos betaald worden.