Boerderijwinkel

Rundvleesautomaat

Uit onze diepvriesautomaat kunt u 6 dagen in de week een lekker stukje rundvlees halen van onze koeien die een prima leven hebben gehad.

Eieren

In ons zelfbedieningswinkeltje kunt u verse eieren halen van kippen die lekker buiten rond kunnen lopen. De deelnemers helpen met het verzorgen van de kippen.

Jam

Wij verkopen Jam met verrassende en uiteenlopende smaken, van fruit uit eigen tuin en zo min  mogelijk toegevoegde suikers.

T Bone Steak

Ideaal voor slow cooking op de bbq

Cote de Boeuf

ideaal voor slow cooking op de bbq

Hamburgers

per 2 of 4 verpakt.

Op onze zorgboerderij vindt u een kleine boerderijwinkel.

U kunt hier de lekkerste huisgemaakte jam, verse eieren en rundvlees van eigen koeien kopen. De deelnemers van de zorgboerderij helpen met het maken en het verwerken van de jam en eieren voor de boerderijwinkel. Voor hen is het een hele fijne én nuttige dagbesteding.


Rundvlees van eigen koeien

We verkopen vlees van onze eigen koeien, die een groot deel van het jaar lekker buiten kunnen lopen. Het vlees wordt door Slagerij Ferry Lempers klaargemaakt en direct diepgevroren. Wij hebben een klein winkeltje waarin automaten staan om gemakkelijk zelf uw vlees te kunnen halen wanneer u maar wilt!

Openingstijden boerderijwinkel 
Ma t/m za 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Dit is zelfbediening door middel van een boerderijautomaat, u kunt met munt/papiergeld of contactloos betalen. Lees goed de gebruiksaanwijzing!

Via what’s app kunt u altijd terecht voor vragen of een bestelling, app Nelleke op 06 4155 2764.
We kunnen dan bijvoorbeeld ook een afspraak maken voor het ophalen een groter pakket vlees of vlees wat niet in de automaat zit.

Of bestel uw rundvlees via de mail:
info@zorgboerderijdehoop.nl dan kunt u uw bestelling ook op afspraak afhalen.

Prijslijst van het rundvlees van Zorgboerderij De Hoop:
Let op: Wij laten per keer een koe slachten, alles word vers diepgevroren waarna wij het verkopen. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde stukken eerder uitverkocht zijn dan andere stukken.