Inloopfunctie gemeente Nieuwkoop

Op onze zorgboerderij in Ter Aar bieden wij een inloopfunctie voor de inwoners van gemeente nieuwkoop. Deze inloopfunctie is een locatie waar mensen met lichte psychische/psychosociale klachten, een beginnende vorm van dementie of anderszins vastlopen in hun leven, binnen kunnen lopen. Op deze plek kunnen ze op adem komen in een rustige omgeving, iets actiefs te doen of andere mensen ontmoeten.

Zorgboerderijen ‘De Hoop’ in Ter Aar, ‘De Paradijsvogelbloem’ in Langeraar en ‘Sleutelbloem in Noorden organiseren deze inloopfunctie. Op de Paradijsvogelbloem kunnen mensen terecht op maandag- en vrijdagochtend, op De Hoop op dinsdag- en donderdagochtend en op de Sleutelbloem op woensdag en donderdag van 10.00 – 15.00 uur. De activiteiten verschillen per zorgboerderij. Tijdens de inloop kunnen bezoekers bijvoorbeeld rondwandelen en wat klusjes doen die blijven liggen, spelletjes doen of helpen in de tuin. Daarnaast is er altijd ruimte om een kop koffie te drinken en met andere deelnemers te praten.

Meer weten over onze inloop?
Voor meer informatie/aanmelden kunt u hier contact opnemen met zorgboerderij De Hoop, zorgboerderij De Paradijsvogelbloem (06-12363452) zorgboerderij De Sleutelbloem (0172-409143). Belangstellenden kunnen ook gewoon binnenlopen tijdens een van de inloopdagdelen, wilt u zeker weten dat er tijd is voor een rondleiding meld u dan eerst even aan. Op feestdagen is de inloop gesloten.

LET OP: Deze inloop zal in 2020 nog beschikbaar zijn vanuit de gemeente. Daarna word de zorg weer opnieuw ingedeeld in gemeente Nieuwkoop en is het niet zeker of wij de inloopfunctie nog zullen verzorgen of dat het ergens anders aangeboden gaat worden.

Neem contact met ons op.

Of bekijk ons Keurmerk Zorgboerderijen